Szeroki wybór przysmaków

Zestawy dań

Przystawki

  • Śliwki w boczku
    Suszone śliwki zawinięte w plastrach chudego boczku
  • Rolada szpinakowa z łososiem
    Rolada szpinakowa faszerowana łososiem serkiem chrzanowym lub ziołowym z koperkiem
  • Tortilla
    Tortilla nadziewana serkiem ziołowym lub naturalnym z grillowanymi warzywami kurczakiem zrolowany podawana z sosami
  • Ogórkowe roladki z łososiem
    Ciekawie prezentująca się i efektowna przekąska składająca się ze świeżego ogórka z serka doprawione go czosnkiem szczypiorkiem oraz lekko sprawnym wędzonym łososiem
  • Paszteciki z mięsem, kapustą i grzybami
    Krucho-drożdżowe paszteciki są idealne na każdą okazję są rewelacyjne w smaku a podanie z czerwonym barszczem tworzą zgrany duet
  • Muffinki-pizzerki
    Włókna kurtka przekąska w formie smakowych muffinek z dodatkiem różnorodnych składników wchodzących w skład pizzy dobrze smakują zarówno na ciepło jak i na zimno
  • Sałatka z tuńczyka w muszlach
    Nadziewane muszle makaronowe to pyszna i efektowna przystawka A sałatka która jest w składzie to indywidualna wybór każdego z smakosza
  • Pasta z łososia w muszlach
    Muszle makaronowe nadziewane pastą z wędzonego łososia to smaczna i pięknie prezentującą się przekąska
  • Jajka z warzywami i sosem chrzanowym zawijane w szynce
    Jajka z warzywami i sosem chrzanowym zawijane w szynce to świetnie danie które się sprawdza na każdą imprezie
  • Bruschetta z pomidorami
    Włoska przekąska która zadowoli każdego smakosza grzanka posmarowane oliwą i rozdartym czosnkiem podane ze świeżo pokrojonymi pomidorami z dodatkiem ziół
  • Tortilla z kurczakiem i kapustą pekińską
  • Koreczki caprese
    To pyszna przystawka wzorowana na słynnej włoskiej sałatce karp z łączącej ser mozzarella pomidory i bazylią
  • Jajka zapiekane w szynce
    Jajko zapieczone w szynce podane w formie muffiny

Dania główne

  • Zestaw I
    Krem borowikowy, filet z indyka w płatkach migdałowych podawane z ziemniakami i koperkiem surówka z czerwonej kapusty z marchewką i chrzanem
  • Zestaw II
    Krem borowikowy filet z indyka w płatkach migdałowych podawane z ziemniakami i koperkiem surówka z czerwonej kapusty z marchewką i chrzanem
  • Zestaw III
    Rosół z makaronem własnego wykonania, polędwiczki w sosie kurkowym z ziemniaczkami w ziołach surówka Colesław z chrzanem
  • Zestaw IV
    Flaki, kotlet schabowy panierowany z serem i pieczarkami surówka z kapusty pekińskiej lub bukiet warzyw
  • Zestaw V
    Rosół Królewski, udko z kaczki z blanszowanym jabłkiem i majerankiem, buraczki glazurowane
  • Zestaw VI
    Zupa krem z pora z mięsnymi kuleczkami, karczek faszerowany w sosie grzybowym z kluskami śląskimi surówka z selera z orzechami włoskimi
  • Zestaw VII
    Rosół z kołdunami, szwajcar z szynką, żółtym serem, ogórkiem konserwowym, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  • Zestaw VIII
    Delikatny krem z białych warzyw, udko kacze z pieczoną gruszką, kluski śląskie, buraczki
  • Zestaw IX
    Węgierska zupa gulaszowa, pierś z kurczaka faszerowana serem gorgonzola, szpinakiem, suszonym pomidorami, sałatka grecka
  • Zestaw X
    Strogonow, szaszłyk drobiowo-wieprzowy podany z ryżem,bukiet surówek
  • Zestaw XI
    Dodatkowe dania ciepłe Udko faszerowane Kotlet schabowy Zraz wołowy Karczek pieczony w ziołach w sosie tymiankowym Żeberka pieczone z kapustą zasmarzaną

Torty i ciasta

  • Sernik z rosą